perjantai 15. toukokuuta 2015

Central Track & Field

 
 
Nyt on track season mun osalta nähty ja koettu. Pari viikkoa sitten torstaina oli League Championships, jotka jäi mun viimisiksi yleisurheilu kisoiksi Central High Schoolin väreissä. Tän jälkeen oli Area meet, sitten Valley meet, ja nyt vielä edessä California State meet. Näihin en kuitenkaan päässyt enää osallistumaan, joka ei kyllä oikeestaan jäänyt edes harmittamaan sillä track season oli tosi pitkä ja nopeatahtinen. Tällä hetkellä ainoastaan parhaista parhaimmat jatkaa yleisurheilu kauttaan, mikä Centralin osalta tarkoittaa kahta tyttöä.
 
Alotin trackin pre-seasonin joulukuun alussa, melkein heti cross countryn päättymisen jälkeen. Helmikuun alussa track sitten virallisesti alkoi ja jo muutaman viikon reenien jälkeen (joita tosiaan oli viisi päivää viikossa aina koulun jälkeen) oli ensimmäiset kisat, tai meet kuten niitä täällä kutsutaan. Siitä alkoikin sit kunnon kisa rumba kun niitä usein oli kahdet viikossa, keskiviikon duel-meet, joka oli siis kahden tai kolmen koulun välinen "harjoitus" meetti, ja tämän lisäksi lauantain "oikea" track meetti joka usein oli kaupungin ulkopuolella.
 
Alotin kauden pääasiassa pituushyppäämällä mut aloin pian myös juoksemaan 100 ja 200 metriä, myös 4x100 ja 4x200 tuli juostua. En todellakaan mitään huipputuloksia missään vaiheessa tehnyt, mut koko kauden keikun noin kuudentena kaikissa mun lajeissa (siis ihan vaan joukkueen kesken) ja tolla sijoituksella pääsin useimpiin kisoihin osallistumaan. Tutustuin moneen moneen ihmiseen trackin aikana ja tulee kyllä ikävä kaikkea siihen liittyvää. Kaikesta huolimatta todettiin moneen kertaan xc-porukan kanssa, miten cross country oli paljon hauskempaa ihan vaan joukkuehengen kannalta, ja kuinka meistä tuli niin paljon läheisempiä. Track teamissä meitä kuitenkin oli parhaimmillaan reilu 150 henkeä verrattuna xc:n 20:een joten eipä kai ihmekkään tuo. Myös valmentajien kilpailuhenki tuli trackin aikana esille tosi vahvasti ja monen monta saarnaa kuultiin siitä kuinka Clovis high schoolit on niin paljon kurinalaisempia ja voitontahtoisempia kuin me. En tiedä oonko tästä joskus jo maininnut, mutta Clovis on Fresnon naapurikaupunki, rikas ja kaunis ja parempi kaikessa  ja me fresnolaiset ei oikein sitä arvosteta. Vois varmaan verrata Suomen ja Ruotsin rakas vihollinen suhteeseen haha. 




Alicia

Helmikuun alussa California Indoor State Meetissä vapaahetoisena auttamassa. FYI tuossa samaisessa tilassa on muutaman viikon päästä graduation, aika mittavat tilat (ottaen huomioon että ton mustan kankaan takana on lisää istuimia) , mut onhan valmistuvia senioreitakin noin 900!


 Wall sits




 My favorite girls



 Sanger Spring Classic, hiljainen hetki auto-onnettomuudessa menehtyneelle tytölle ennen 100m aitojen alkua, jossa hänkin olisi juossut. Rata 4, jolla kyseinen tyttö olisi juossut, jätettiin tuon erän ajaksi tyhjäksi ja kolmiloikassa hänen hyppyvuorollaan pidettiin minuutin tauko kisasta. Oli todellakin koskettava ja pysäyttävä hetki. (mainittakoon vielä etten itse tätä kuvaa ottanut vaan paikallinen uutistoimisto jakoi sen twitterissä)  


Damaris

 Central @Buchanan duel meet








Gilroy meetissä voitettiin Varsity Boys, FroshSoph Boys, ja Varsity Girls 1st place, eli toisin sanoen kaikki mahdollinen,- eipä siis ihan turha joukkue oltu ;)



 Mia


Kaunis taivas League Championshipsien jälkeen. Koko päivän oli ihan hirvee sää, yhessä kohtaa jouduttiin keskeyttämään koko kisa ja juoksemaan liikuntasaliin salamoilta suojaan (laki sanoo ettei urheilutapahtumaa voida jatkaa jos salamoi) + olin ihan litimärkä päästä varpaisiin, ihan kun Suomessa hyhhyi

Thank you for an awesome track season! 

CG on me,
CG on three,
1,2,3
CG!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti