tiistai 9. kesäkuuta 2015

Class of 2015




Christina

Save Mart Center from inside

Host parents

Jasmine,minä, Haley

Nyt on jenkki graduation nähty ja koettu! Aika upee tapahtuma oli kyl, ja oon ilonen et Central High on niin avoin vaihtarien valmistumiselle, saadaan myöskin diplomat vaikka meillä ei todellakaan ole kaikkia tarvittavia credittejä...! 

Graduation oli perjantaina, aamulla oli graduation harjoitus, joka oli niin puuduttava ja tylsä, käytiin läpi jokaisen valmistuvan reilun 800 seniorin nimi, onneks oli kuiteskin kaverit siellä seurana. Kun päästiin harkoista niin kotona otin sit kahen tunnin päikkärit, ei oo tullu viime aikoina hirveen pitkiä unia nukuttua kun mulla on niin monia asioita tehtävänä. 

Viideltä piti olla taas Save Mart centerillä, jonka pihalla sit ooteltiin kaks tuntia ennen itse graduationin alkua, et en kyl ymmärrä miks siellä piti niin aikasin olla lol. Siinö seistessä oli niin kuuma ja jalat ei ois millään jaksanu sitä korkkareilla seisomista, mut ei valkosen gownin kanssa hirveesti voinu maassa istuskella. Vihdoin kun seiskalta päästiin kävelemään sisään Save Mart centeriin (joka on btw iso rakennus jossa järjestetään urheilutapahtumia ja isoja konsertteja) niin tunnelma oli iloisen jännittynyt. Ihmisiä oli tuhansia, jokainen valmistuva sai 12 lippua graduationiin x se reilu 800 senioria! Alussa oppilaat ja rehtori pitivät puheita jonka jälkeen jokainen käveli vuorollaan lavalle, nimi kuulutettiin, ja saatiin diplomat käteen. Aika liukuhihna toimintaa toi oli mut tosiaan niin monta valmistujaa et jos yhtään hitaammin olisi juhlallisuudet hoidettu niin tilaisuus ois kestänyt ikuisuuden... Itse olin 13. rivissä ja mun jälkeen oli varmaan ainakin 20 riviä lisää joten vähän siinä lähti ajatus harhailemaan heh. Tunnelma oli kuitenkin aivan upee, tehtiin aaltoja ja hurratiin ja aika mahtavaa oli kuulla oma nimi kuulutettavan kaikkien niiden ihmisten edessä. Ja voi sitä riemua joka ratkes kun viiminen senior sai diploman käteensä! Paperisilppua satoi ja muutama senioreitten salakuljettama ilmapallokin lenteli meijän yllä ennen kuin opettajat sai ne käsiinsä ja poksautti ne. Muutama heitti capin ilmaan mut ihan vaan käytännöllisyyden johdosta eli siis että saatkohan sitä enää takasin, ei tää oo ilmeisesti kovin suosittu traditio Centralissa. 

Graduationin jälkeen meni tovi harhaillessa mun perheen luo siinä järkyttävässä ihmis massassa, varsinkin kun törmäs jatkuvasti tuttuihin joita piti tietty onnitella/jättää hyvästit. 
Käytiin nopsaan kotona ja sen jälkeen Christina heitti mut sober gradiin Blackbeards nimiseen huvipuistoon. Siellä oli ihan huippu kivaa, vaikkakaan ei sinne moni valmistuja ollut eksynyt tosiaan tuon "sober" idean johdosta. No eipä se meitä haitannu, lyhyemmät jonot laitteisiin xD Siellä oltiin 11pm-5am, pelattiin minigolfia ja ajettiin törmäilyautoilla. Yön päätteksi arvottiin paikalla olijoiden kesken kaikenlaisia palkintoja, kuten minijääkaappi, ipad, telkkareita,kuponkeja, jne. Ite voitin kaksi ilmaislippua johonkin seinäkiipeily paikkaan ja in-n-out kupongit haha. Nukkumaan menin kuudelta aamulla ja sit pitikin jo kasilta herätä ja alottaa grad party rumba, mut niistä sit myöhemmin! 
 
Kokonaisuudessaan graduation oli yks hienoimmista kokemuksista täällä, vaikka vähän se tuntui huijaamiselta kun kaikki kaverit oli sen eteen työskennelleet 4vuotta ja ite sain sen vuoden "opiskeluilla"... Heh

Minä, Hannah, Francisco, Elina, Pryscilla

Matt, Jordan, minä, Jaspreet, Elina, Hannah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti